Valmennukset

Autan organisaatioita ja yksilöitä parantamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan ja sitä kautta parempaan työilmapiiriin ja johtamiseen. Alla avoimia webinaarejani ja lähikoulutuksiani. Tule koulutukseen, tai jos et löydä sopivaa, räätälöin organisaatiollesi valmennuksen juuri tarpeeseen osuvasti.

Esiinny, kouluta ja presentoi eduksesi

(1 pv)

14.6.2018 Royal at Crowne Plaza, Mannerheimintie 50, Helsinki 

Esiintymistaito kohenee jo sillä, että käydään systemaattisesti ja tavoitteellisesti läpi valmistautumisrutiini. Valmistautuminen on tärkeää kokeneellekin. Mitä spontaanimmalta esiintyjä vaikuttaa, sitä paremmin hän on valmistautunut. Tästä koulutuksesta saat käyttöösi hyvän valmistautumis­työkalun sekä esiintymisrohkeutta.

Kenelle

Hyvä esittämistapa ja presentoinnin taito on tärkeä osa työtä ja ammattitaitoa asiantuntijalla, myynnin ammattilaisella, esimiehellä tai politiikan toimijalla. Yhä useampi joutuu esittelemään osaamisaluettaan ja kouluttamaan, ja etenkin esimies tarvitsee noita taitoja. Esittäminen ja presentointi on onneksi opittavissa tässä koulutuksessa.

Kouluttaja

Oili Valkila on suomen kielen ja puheviestinnän maisteri ja logonomi, jolla on myös yrityshallinnon tutkinto.
Hän on kokenut viestinnän kouluttaja ja yrittäjä, ja kirjoittanut mm kirjat Loista puhujana (2014) ja Loista kirjoittajana (2016). Kouluttajana Valkila on asiansa osaava, innostava ja sparraava vetäjä. Valkila tarjoaa osallistujalle tehokkaat, mutta käytännölliset apuvälineet esiintymiseen ja presentointiin.

Koulutuksessa opit

  • välittämään keskeisen ideasi asiakkaille ja muille kohderyhmillesi kielikuvin ja mielikuvin niin, että he näkevät sanomasi silmissään ja oivaltavat sen.
  • presentoimaan niin, että tilanne on hallussasi, et pelkää hankalia kysymyksiä tai keskeytyksiä etkä jännitä esiintymistä liikaa.
  • ottamaan aktiivisen, vaikuttavan kontaktin kuulijoihisi niin, että kehittyy vuorovaikutus, ja tiedät, että sinua kuunnellaan.
  • valmistautumaan esityksiisi oikein ja johdonmukaisesti, mikä muuttaa epävarmuutesi rauhalliseksi varmuudeksi ja antaa myönteisyyttä ja vaikuttavuutta.
  • vaikuttamaan faktojen lisäksi myös tunteen kautta ja hyödyntämään sanatonta viestintää
  • luomaan johdonmukaisen esityksen, joka toimii powerpoint-diojesi kanssa saumattomasti yhteen. Innostut ja innostat!
Tarvitsetko henkilökohtaista vuorovaikutus- ja esiintymisvalmennusta?
Kerro luottamuksella tilanteestasi, tarpeistasi ja tavoitteistasi,
niin suunnittelemme yhdessä,
miten parhaiten pääset tavoitteisiisi.
Soita 040 5584491.