Valmennukset

Pelottaako presentaation pito, ujostuttaako esiintyminen?
Etkö saa ääntäsi kuuluviin työyhteisössä, tai kun pitää esitellä oma yritys?
Eikö kynä pysy kädessä, kun pitäisi tuottaa blogi?
Ovatko palaverit tehotonta ajanhukkaa?
Eikö työyhteisö tule toimeen keskenään?

Oli kyse johtamisesta, esimiestyöstä, työyhteisötaidoista, myymisestä, markkinoinnista tai kollegojen kanssa
ihmisiksi elämisestä, kaikki on kiinni viestinnästä ja vuorovaikutuksesta.
Kun työyhteisön ilmapiiri tökkii, se oireilee vuorovaikutuksen kautta. Sen kautta se on myös parannettavissa.
Ei siis ole sama miten puhumme ja viestimme toisillemme: toinen tapa tuottaa parempia tuloksia kuin toinen.

Autan organisaatioita ja yksilöitä parantamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan ja pääsemään sitä kautta parempaan työilmapiiriin ja johtamiseen.
Alla avoimia webinaarejani ja lähikoulutuksiani. Tule koulutukseen, tai jos et löydä sopivaa, räätälöin organisaatiollesi valmennuksen juuri  tarpeeseen osuvasti.

Esiinny, kouluta ja presentoi eduksesi

(1 pv)

13.6.2018 Royal at Crowne Plaza, Mannerheimintie 50, Helsinki 

Esiintymistaito kohenee jo sillä, että käydään systemaattisesti ja tavoitteellisesti läpi valmistautumisrutiini. Valmistautuminen on tärkeää kokeneellekin. Mitä spontaanimmalta esiintyjä vaikuttaa, sitä paremmin hän on valmistautunut. Tästä koulutuksesta saat käyttöösi hyvän valmistautumis­työkalun sekä esiintymisrohkeutta.

Kenelle

Hyvä esittämistapa ja presentoinnin taito on tärkeä osa työtä ja ammattitaitoa asiantuntijalla, myynnin ammattilaisella, esimiehellä tai politiikan toimijalla. Yhä useampi joutuu esittelemään osaamisaluettaan ja kouluttamaan, ja etenkin esimies tarvitsee noita taitoja. Esittäminen ja presentointi on onneksi opittavissa tässä koulutuksessa.

Kouluttaja

Oili Valkila on suomen kielen ja puheviestinnän maisteri ja logonomi, jolla on myös yrityshallinnon tutkinto.
Hän on kokenut viestinnän kouluttaja ja yrittäjä, ja kirjoittanut mm kirjat Loista puhujana (2014) ja Loista kirjoittajana (2016). Kouluttajana Valkila on asiansa osaava, innostava ja sparraava vetäjä. Valkila tarjoaa osallistujalle tehokkaat, mutta käytännölliset apuvälineet esiintymiseen ja presentointiin.

Koulutuksessa opit

  • välittämään keskeisen ideasi asiakkaille ja muille kohderyhmillesi kielikuvin ja mielikuvin niin, että he näkevät sanomasi silmissään ja oivaltavat sen.
  • presentoimaan niin, että tilanne on hallussasi, et pelkää hankalia kysymyksiä tai keskeytyksiä etkä jännitä esiintymistä liikaa.
  • ottamaan aktiivisen, vaikuttavan kontaktin kuulijoihisi niin, että kehittyy vuorovaikutus, ja tiedät, että sinua kuunnellaan.
  • valmistautumaan esityksiisi oikein ja johdonmukaisesti, mikä muuttaa epävarmuutesi rauhalliseksi varmuudeksi ja antaa myönteisyyttä ja vaikuttavuutta.
  • vaikuttamaan faktojen lisäksi myös tunteen kautta ja hyödyntämään sanatonta viestintää
  • luomaan johdonmukaisen esityksen, joka toimii powerpoint-diojesi kanssa saumattomasti yhteen. Innostut ja innostat!
14.6.2018 Royal at Crowne Plaza, Helsinki
Kun laitetaan työyhteisön viestintä kuntoon, energia saadaan työn tekemiseen.

Työyhteisöissä työskentelee fiksuja ihmisiä. Silti monen työpaikan ilmapiiri ritisee han­kaussähköä ja puheet ymmärretään väärin? Joku ei ole puheväleissä toisen kanssa ja joku ei uskalla avata suutaan palaverissa. Palaverit eivät rönsyä ideoita eikä projektivas­tuista suorastaan kilpailla. Aika menee epämääräiseen säätämiseen työhön keskittymi­sen sijaan.

Kun työpaikan ilmapiiri tökkii, se oireilee vuorovaikutuksen kautta. Sitä kautta se on myös korjattavissa. Hyvää vuorovaikutusta voi oppia, eikä se ole edes vaikeaa. Jokainen voi tietoi­sesti parantaa vuorovaikutuksen laatua ja sitä kautta työpaikan ilmapiiriä.

Palkintona on tehokas työyhteisö, jossa on miellyttävä työskennellä. Asioita uskalletaan ideoida ja muuttaa, sillä turvallisuudentunne työssä on tehokkuuden serkku.

Kenelle

Koulutus sopii erityisesti työyhteisöille, joilla viestintä ei tunnu luonnistuvan myönteisesti. Mukaan voi tulla yksin tai yhdessä. Erityisen tärkeä tämä koulutus on kuitenkin esimiehille, jotka kantavat suurimman vastuun työyhteisön onnistumisista.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii suomen kielen ja puheviestinnän maisteri Oili Valkila (FM, logonomi, MHT), Will & Way. Valkilalla on vankka kokemus puheviestinnän kou­luttajana ja toimittajana sekä lehdistössä että TV:ssä. Hän on työskennellyt luovan yhteisön esimiehenä ja julkaissut mm. kirjat Loista puhujana – Puhumisen taito, halu ja uskallus – Laita itsesi likoon. (Yrityskirjat 2014), Loista kirjoittajana – Kirjoita ilman inspiraatiota (2016) sekä Hanki ihana, peloton elämä (Basam Books 2013).

Hyvässä työilmapiirissä luovuus kukoistaa ja työtä tehdään tehokkaasti.

Tarvitsetko henkilökohtaista vuorovaikutus- ja esiintymisvalmennusta?
Kerro luottamuksella tilanteestasi, tarpeistasi ja tavoitteistasi,
niin suunnittelemme yhdessä,
miten parhaiten pääset tavoitteisiisi.
Soita 040 5584491.