Palvelut

Pelottaako presentaation pito, ujostuttaako esiintyminen?
Etkö saa ääntäsi kuuluviin työyhteisössä, tai kun pitää
esitellä oma yritys?

Eikö kynä pysy kädessä, kun pitäisi tuottaa blogi?
Ovatko palaverit tehotonta ajanhukkaa?
Eikö työyhteisö tule toimeen keskenään?

Oli kyse johtamisesta, esimiestyöstä, työyhteisötaidoista, myymisestä, markkinoinnista tai kollegojen kanssa ihmisiksi elämisestä, kaikki on kiinni viestinnästä ja vuorovaikutuksesta.
Jos työpaikan ilmapiiri tökkii, se oireilee vuorovaikutuksen kautta. Sen kautta se on myös parannettavissa. Ei siis ole sama miten puhumme ja viestimme toisillemme: toinen tapa tuottaa parempia tuloksia kuin toinen.

Alla esitellään joitakin kursseja, joilla parannetaan viestintää ja vuorovaikutusta,esiintymistä sekä toimintatapoja työyhteisössä.
Ehkä yrityksenne ilmapiiri, työnilo ja tulos on parannettavissa joillakin niistä tai niiden muunnoksella?

Ota yhteyttä niin kehitetään juuri teille sopiva ratkaisu yhdessä.

Kevään 2017 avoimia koulutuksiani
Webinaareja:

Tässä joitakin useimmiten pitämiäni webinaareja:

Esiintymisjännitys hallintaan
Hyvä lähtöpamaus esiintymisjännityksen saamiseksi hallintaan.

Kehityskeskustelu
Joka esimiehen tehokas työkalu kuntoon.

Balanssitanssi – Hankalan asiakkaan kohtaaminen
Yhä useampi kohtaa työssään haastavia asiakkaita. Tässä opit, miten heidän kanssan toimitaan parhaimmin.

Tee ja puhu hyvä hissipuhe 
Hyvälle hissipuheelle on laajasti sovellettua käyttöä. Muokkaa itsellesi hyvä hissipuhetaito, niin hissipuhe irtoaa sinulta aina tarvittaessa. Tilanteet tulevat eteesi yllättäen, mutta kun olet valmistautunut, ne eivät karkaa sinulta.

Kolmoiswebinaari Esimies, viesti fiksusti!
Kolme peräkkäistä torstaiaamupäivää.
Johtaminen tehdään viestimällä. Joka esimiehellä, niin tuoreella kuin kokeneellakin on varaa kohentaa johtamisviestintäänsä Se tekee työn helpommaksi ja tuloksekkaammaksi, mutta myös miellyttävämmäksi ja kiinnostavammaksi.
Sarjassa käsitellään palautteen käyttö ja esimiehen assertiivinen eli jämäkkä viestintätapa, kehityskeskustelun vetäminen sekä tuloksekkaiden ja tehokkaiden palaverien suunnittelu ja vetäminen.

Avoimia lähikoulutuksia

Tästä linkistä voit tutustua seuraavan kerran avoimena huhtikuun 27. päivänä Helsingissä (Radisson Blu Plaza) pidettävään kirjoittamiskoulutukseeni Kirjoita ilman inspiraatiota.
Kurssin avulla  kuka tahansa oppii tuottamaan esimerkiksi bloginsa, sisältömarkkinointinsa ja muut tekstinsä itse. Kurssi sopii mainiosti esimerkiksi yrityksille, jotka haluavat toimihenkilöidensä ryhtyvän kirjoittamaan yritysblogia. Jos organisaatiosta löytyy useita osallistujia, kurssi kannattaa tilata omiin tarpeisiin räätälöitynä.

Vaikuta puheellasi -koulutus pidetään seuraavan kerran avoimena 14. toukokuuta 2017 Radisson Blu Seaside Hotellissa Helsingissä. Kurssilla kehität esiintymistaitojasi muun osaamisesi  tasolle.
Yhä useamman asiantuntijan tehtäviin kuuluu käydä puhumassa omasta aihealueestaan, kouluttaa osaamisaluettaan, presentoida asiakkaille sekä motivoida työntekijöitä. Tässä koulutuksessa opittua voi hyödyntää monenlaisissa puheviestinnän tilanteissa, ei vain soolopuheissa.
Kurssi sopii erityisesti yrittäjille, johtajille, asiantuntijoille sekä myynnin ja markkinoinnin tekijöille. Kurssia pidetään jatkuvasti eri yrityksissä ja järjestöissä, ja se saa eniten kiitosta hyvistä työkaluista, rennosta meiningistä ja esiintymisvalmiuden ja -varmuuden tehokkaasta lisääntymisestä.

Kaksipäiväinen Selkeyttä esimiestyöhön – rohkeutta ja varmuutta johtamiseen. Esimies kädet savessa – johda ja viesti vaikuttavasti  -koulutus pidetään  seuraavaan kerran avoimena syksyllä pk-seudulla, tarkemmat tiedot tulevat tähän myöhemmin. Vedän koulutuksen yhdessä johtamisen ja esimiestyön kouluttajan Reijo Myllärin kanssa.
Tässä tiedon ja käytännön osaamisen yhdistävässä valmennuksessa opit suhteuttamaan ja kirkastamaan oma roolisi yrityksen tavoitteisiin sekä muihin rooleihin.
Johtamisen osa-alueet selkiintyvät ja opit entistä toimivampaa, tavoitteellista henkilöjohtamista sekä normaaliarjessa että kriisitilanteissa. Oivallat johtamisen tärkeimmät työkalut eli vuorovaikutus- ja viestintätaidot.

Tule parhaaksi itseksesi -päivä

9. syyskuuta klo 9.00-16.00
Tampereella, Satakunnankatu 19

Opi esiintymään – puhumaan ja presentoimaan – ja ota esiintymisjännitys hallintaan!

Tarvitsetko henkilökohtaista esiintymisvalmennusta?
Kerro tilanteestasi ja tavoitteistasi,
niin suunnittelemme yhdessä,
miten pääset tavoitteisiisi.
Soita 040 5584491.