Minä kirjoitan kirjan -kurssi

Kurssi pidetään taas kesällä 2017 juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Kurssipäivät ovat 26., 28. ja 30.6. klo 9-16.
Ilmoittaudu tämän sivun lopussa!

Oletko aina haaveillut kirjoittavasi kirjan sitten kun…?
Nyt sinulla on elämäsi tilaisuus tehdä loppu empimisestä ja toteuttaa tuo haave. Kolme kesäistä päivää kestävällä kurssilla saat hankkeestasi hyvän, pitävän otteen. Samalla opit, miten päästä varmasti siinä onnelliseen loppuun asti, aina julkaisemista myöten.

Kesäinen kurssi kolmena päivänä: 26., 28. ja 30. kesäkuuta
(ma, ke, pe) klo 9-16, Pellavatehtaankatu 12, Tampere

Kolmen päivän intensiivisellä kurssilla lähdet oman kirjasi tavoitteesta (tai tavoitteen luomisesta), sen ideoinnista ja suunnittelusta. Kirjasi voi olla fiktiivinen romaani, elämäkerta, runokirja, tai vaikka työhösi liittyvä julkaisu. Tarvitset vain oman ajatuksen siitä, millaisen kirjan haluaisit tehdä ja paljon intoa.

Kurssilla käydään läpi kirjan kirjoittamisen vaiheet tavoitteesta ja ideoinnista aina kustantamiseen asti yksinkertaisella, konkreettisella ja ymmärrettävällä tavalla.

  • Opit ideoimaan sisältöä eri menetelmillä, yhdessä ja yksin. Etenet ohjatusti systemaattiseen työn suunnitteluun ja kirjoittamistyön vaiheistukseen. Luot kirjallesi synopsiksen eli runkosuunnitelman, joka kiteyttää vastaukset kysymyksiin: miksi, mitä, kenelle ja miten.
  • Opit Tekstitehdas©-kirjoitusmenetelmän, jolla laukkaat yli ”valkoisen paperin kammosta” tai ”kirjoittajan blokista” ja pystyt kirjoittamaan juuri silloin, kun haluat ja täytyy – odottelematta mitään inspiraatiota.
  • Pääset niin hyvään vauhtiin, että koulutuksen jälkeen tarvitset vain säännöllisesti vähän aikaa istua koneesi ääressä naputtelemassa. Lopuksi opit vielä tavan, jolla viimeistelet kirjoitustyösi kieltä.

Tarvitset mukaasi kannettavan tietokoneen, sillä kirjoitamme paljon. Kynä ja paperi eivät riitä.

Kurssilla käydään läpi koko kirjankirjoittamisprosessi, jonka opit turvallisesti rohkaisevassa ilmapiirissä. Opit ymmärtämään juonen, draaman kaaren, hyvän kuvailun, sekä henkilöhahmojen ja dialogin rakentamisen. Saat myös vastauksia juuri omiin kysymyksiisi. Ilmapiiri kurssilla on rento ja innostava.

Kouluttaja

Kurssin vetää suomen kielen ja puheviestinnän maisteri Oili Valkila (FM, MHT, logonomi).

Valkila on kirjoittanut neljä tietokirjaa, joiden lisäksi hänellä on parhaillaan työn alla romaani ja kaksi tietokirjaa.

Hän on työskennellyt toimittajana yli 20 vuotta eri medioissa ja kouluttanut työn ohessa kirjoittamista ja puheviestintää. Viimeiset viisi vuotta hän on kouluttanut mm. kirjoittamista yrityksessään Will & Way.

Hänen kurssinsa ”Kirjoita ilman inspiraatiota” on saanut huiman suosion, ja suositun kurssin sisältö on myös mukana tässä kesäkurssissa.

Oili_V

Hinta

Kun ilmoittaudut 15.3.2017 mennessä, on kesäisen kurssin hinta sinulle vain 310 (250 + alv 24%) euroa. Sen jälkeen hinta nousee 400 euroon (322 + alv 24%). Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12. kesäkuuta.

Mahdollinen peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutusta. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta.


Ilmoittaudu koulutukseen

Valitse tapahtuma johon haluat ilmoittautua*
Etunimi*
Sukunimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelin*
Osoitetiedot
Lähiosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*

Laskutusosoite eri kuin yllä oleva

Lisätietoja
Vapaaehtoisia lisätietoja