Loista kirjoittajana – Älä suotta odota inspiraatiota

Loista kirjoittajana -kirja tekee kirjoittamisesta helposti lähestyttävää, systemaattista ja arkista toimintaa. Se laskee tekstin tuottamisen rimaa, joka monen edessä nousi kouluaikoina aivan liian ylös.
Inspiraatio on upea asia, mutta tämä kirja auttaa lukijansa tuottamaan tekstiä odottelematta inspiraatiota, silloin kun täytyy kirjoittaa. Koko kirjoittamisen prosessi selkeytyy ideoinnista aina lopun viimeistelyyn saakka.

Opi kirjoittamaan erilaiset tekstisi ideoinnista lähtien selkeää prosessia noudattaen. Kirjoittajanblokki ja valkoisen paperin kammo jäävät satuolennoiksi.
Menetelmä on varma ja selkeä. Se ohjaa mitä tahansa kirjoittamista, oli tekstilajina sitten myyntikirje, blogipostaus tai vaikka se kirja, jonka olet aina halunnut kirjoittaa, mutta hanke on tuntunut norsun kokoiselta. Nyt opit, miten tuo norsu nautitaan systemaattisesti, pieninä paloina.

Tämä kirja kuuluu jokaisen aikaansa seuraavan ihmisen työpöydän ja yöpöydän reunalle kulmat hiirenkorville kuluneina!

Kirjan voi ostaa Amazon.comista paperisena. Sitä saa myös kotimaisista kirjakaupoista.

Voit nyt tilata siitä  e-version tästä hintaan 25 euroa (sisältää 24% alv 4,84e) täyttämällä alla olevan lomakkeen. Saat meiliisi e-kirjan ja laskun.

Loista kirjoittajana

Inspiraatio on vitsi, jonka runoilijat ovat keksineet tehdäkseen itsensä tärkeiksi.

– Jean Anouilh