Kukako?

Nimeni on  Oili Valkila. Olen viestinnän, esiintymisen ja vuorovaikuttamisen kouluttaja, puhuja, kirjoittaja, toimittaja.
Rakastan kieltä, vuorovaikutusta ja viestintää ja haluan muidenkin onnistuvan niissä. Siksi valmennan ihmiset sekä puhumaan että kirjoittamaan tarkoituksenmukaisesti ja vaikuttavasti.
Yritykseni nimi on Will & Way. Sen taustalla on ajatus ”Kun tahtoa on, keinot kyllä löytyvät”.

Koulutukseltani olen FM, puheviestinnän opettaja ja logonomi. Yrityshallinnon tutkintoni (MHT) hankin tasapainottaakseni humanistista hapatustani. Se auttaa minua myös ymmärtämään yritysasiakkaitani esimiesviestinnän ja markkinoinnin pulmissaan.
Tein toimittajantyötä yli 20 vuotta kouluttaen siinä ohessa sekä puhuttua että kirjoitettua viestintää.
Hyvää viestintä- ja vuorovaikutustaitoa tarvitaan yhä enemmän alalla kuin alalla. Toisten kanssa toimeen tuleminen ja toisiin vaikuttaminen on yhtä kaikki viestimistä. Viestimättä kun ei voi olla.

Voit  selata avoimia koulutuksiani kohdasta ”valmennukset”. Yleensä asiakas kuitenkin kertoo omasta haasteestaan tai organisaationsa tarpeesta, ja rakennamme yhdessä sopivan kokonaisuuden juuri siihen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan.

Voit tilata minut puhumaan tilaisuuteesi myös Speakersforumin kautta. Puhun useimmin eismiesviestinnästä, työyhteisön hyvästä vuorovaikutuksesta tai esiintymisjännityksen voittamisesta. Olen nimittäin itse aikanaan ollut hysteerinen esiintymisjännittäjä.

Tästä linkistä voit kuunnella, kun Oscar Santolalla haastattelee minua esiintymisjännityksestä podcast-sivulla Time to Shine. Haastattelu on englanniksi, mikä valitettavasti paljastaa hauskan englannin ääntämykseni.

Innostus 0
Huumori 0
Kurssilaiseni ovat sanoneet minusta kouluttajana muun muassa:

– Parasta oli kouluttajan ulosanti. Parhain sisältö tuli kysymysten (asiantuntijuus) ja keskustelujen kautta. Hauska päivä!
– Kouluttajan oma esimerkki esiintymistyylissään oli paras
– Kiva kouluttaja, asiansa osaava!
– Kouluttaja oli asiantunteva
– Parasta kuunteleva kouluttaja, hyvä vuorovaikutus ++

– Parasta leppoisa tunnelma, jonka kouluttaja sai luotua, kiitos 🙂
– Mukavinta yhdessä tekeminen ja kouluttajan karisma
– Kouluttaja oli rautainen ammattilainen
– Erittäin hyvä ja innostava koulutus ja kouluttaja. Omat esimerkit ja tyyli auttoivat sisäistämään asiaa.
– Välitön ja lämmin tyyli kouluttajalla
– Kokenut kouluttaja rohkaisi kaikkia